راه اندازی مرکز تخصصی آپا دانشگاه هرمزگان

مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد (آپا) دانشگاه هرمزگان روز سه شنبه مورخ 18 آبان ماه سال جاری با حضور دکتر واعظی زاده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مهندس جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در دانشگاه هرمزگان افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان ،دکتر احمد احمدی رئیس مرکز آپا دانشگاه هرمزگان در حاشیه این مراسم گفت: این مرکز بیست و سومین مرکز آپای استانی در کشور با هدف مدیریت و افزایش سطح امنیت فضای سایبری استان هرمزگان و کاهش تاثیر مخرب رخدادهای رایانه ای از طریق آگاهی از ضرورت امنیت اطلاعات و توسعه دانش در استان است.
وی در خصوص هدف از ایجاد این مرکز افزود: این مرکز با ماموریت اصلی افزایش سطح امنیت فضای سایبری در سطح استان به تحقیق و پژوهش در زمینه ارائه راهکارهای امنیتی جدید و توسعه نرم افزارها و سخت افزارهای موجود جهت مقابله با تهدیدات امنیتی رایانه ای و سایبری می پردازد.