نهمین دوره ی کنفرانس سالانه ی مراکز CERT کشورهای اسلامی و چهارمین کنفرانس تخصصی حواث و آسیب پذیری های فضای تولید و تبادل اطلاعات (آپا 4)

روز چهارشنبه 7 آذرماه مراسم افتتاحیه ی نهمین دوره ی کنفرانس سالانه ی مراکز cert کشورهای اسلامی و چهارمین کنفرانس تخصصی حواث و آسیب پذیری های فضای تولید و تبادل اطلاعات (آپا 4) در شیراز به میزبانی مرکز ماهر و آپای دانشگاه شیراز برگزار گردید. این مراسم با سخنرانی آقای مهندس جهانگرد معاون محترم فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات, بدرالصالح رییس CERT کشورهای اسلامی #(OIC-CERT) و آقای دکتر سجادی معاون محترم امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان میزبان اجلاس OIC-CERT و رییس کنفرانس ادامه پیدا کرد.