باج افزار نامه

باج افزارها گونه ای از نرم افزارهای مخربی هستند که از دسترسی کاربران به اطلاعات سیستم خود جلوگیری می کنند.

بیشتر خانواده های باج افزارها فایل های خاص را روی سیستم های آلوده رمزنگاری می کنند و کاربران را مجبور به پرداخت مبلغی جهت دریافت کلید رمز گشایی می کنند. باج افزارها باج خود را معمولاً از طریق ارز رایج بیت کوین درخواست می کنند. این ارز الکترونیک است و نمی تواند جعلی باشد همچنین پیشینه معاملات برای هر کسی در دسترس است اما صاحب پول به این راحتی ها قابل دسترس نیست . به همین دلیل مجرمان سایبری بیت کوین را برای انتقال پول ترجیح می دهند و بدین وسیله شانس گرفتار شدن خود را پایین می آمورند. برخی از باج افزارها از روش های انتقال پول گمنام یا حتی از پرداخت های موبایل استفاده می کنند. شگفت انگیزترین روشی که تا به حال دیده شده است ،بوده است. ITUNE برداشت ۵۰ دلار از کارت های آنچه شما در ادامه فایل ضمیمه خواهید دید نتایج بررسی و تجزیه و تحلیل باج افزارها در آزمایشگاه مرکز تخصصی آپا دانشگاه هرمزگان می باشد.